Hi, Ik ben Miriam

Waarom ik doe wat ik doe en waarom ik jou zou kunnen helpen? Zo’n zeven jaar geleden ben ik begonnen als ondernemer. Samen met mijn partner ben ik in 2012 in Amsterdam een vastgoedpresentatiebedrijf begonnen. Nog half in de crisis en zonder ooit een camera vastgehouden te hebben. Het ondernemerschap betekende toen een sprong in het diepe. Inmiddels voelt het als zwemmen in een warm bad.

Door te investeren in kennis & kunde hebben we in korte tijd in een concurrerende markt een succesvol bedrijf neer kunnen zetten. Om in de termen van ‘nu’ te spreken, ‘a six figure business’.

Door tijdig te schakelen, op te schalen en te outsourcen behoorde onze onderneming op een zeker moment zelfs tot de top drie van de markt. Van één naar wel veertien medewerkers waar leiding aan gegeven moest worden. Van enkele naar talloze concurrenten tussen wie de vraag uit de markt aan opdrachten verdeeld werd. Tijdens en na de economische crisis.

Succes zit ‘m in de combinatiE

Om succesvol andere ondernemers te kunnen helpen vind ik het belangrijk om een gesprekspartner op niveau te zijn. Ik wil weten wat er speelt en wat er in de markt te halen valt.

Ik laat mij nationaal en internationaal coachen door de top op het gebied van business en mindset coaching. Hierdoor bestaat mijn coaching uit een combinatie van de noodzakelijke kennis als ondernemer en high-end business strategieën. Ik zorg dat jij krijgt wat JIJ nodig hebt. Kwaliteit boven kwantiteit. Inhoud boven vorm.

Een mooi inzicht dat ik door mijn ondernemerschap heb gekregen is dat de mind een krachtig middel is. Jij bent jouw eigen beperkende factor…en daarmee ook de katalysator voor succes. Op het moment dat je weet waar je naartoe wilt, zul je merken dat de juiste kansen zich aan zullen dienen.  Die creëer je namelijk zelf. In mijn coaching pas ik bewust high performance technieken toe. High-end resultaten bereik je immers niet met een low-end mindset of mid-end strategieën.

In BURO PEPER komt voor mij alles samen. Mijn jarenlange ervaring als ondernemer in een competitieve markt, mijn achtergrond als jurist, mijn liefde voor sales & marketing, mijn interesse in automatisering, outsourcen en mijn vermogen om als creatieve denktank out of the box te denken. Dat alles in een energieke verpakking met provocatieve voorkeursstijl. Uiteraard gefundeerd op ruim zeven jaar ondernemerschap. En met name dat laatste maakt dat ik oprecht begrijp waar je in jouw ondernemerschap zoal tegenaan loopt.

Met BURO PEPER help ik ambitieuze ondernemers om krachtige keuzes te maken die in hun business het verschil zullen maken. Op naar JOUW Next Level.

Benieuwd wat Buro peper voor jou kan betekenen?

Stel je voor dat je straks overzicht hebt en met focus en structuur een nieuwe richting in kunt slaan… 

Ben je klaar om de markt te gaan veroveren en jouw bedrijf ontspannen te laten groeien naar JOUW ‘Next Level’?

Wacht niet langer en maak direct een afspraak voor een GRATIS PEP-talk om 1 op 1 te kunnen sparren.