• Ik heb Miriam leren kennen als een super energieke onderneemster. Met haar drive om dingen anders en nog beter te doen richtte ze Buro Peper op. Daarmee inspireert ze andere ondernemers om onderscheidend, zelfverzekerd en succesvol te zijn. Een bijzondere speler in de markt.

  Inge Gillissen PR, Communicatie & Media expert
 • Buro Peper laat zien waar je kansen liggen en helpt met het uitvoeren daarvan. Met een creatieve en professionele kijk op de processen, producten en doelgroepen worden deuren geopend die anders vrijwel zeker dicht waren gebleven. Niet groeien omdat het moet, maar omdat het eenvoudig weg kan. De ideale sparringpartner in zaken.

  Kor de Boer Commercieel directeur Privacy Zeker
 • Buro Peper is een sparringpartner waar je echt jezelf durft te zijn, leert lachen om je zwaktes en leert anticiperen op de zaken waar je wat extra peper in je recept kunt gebruiken. Miriam liet mij zien dat ondernemen geen rocket science is, maar vooral een kwestie van je mind openzetten naar kennis, groei en financiën.

  José van den Berg Owner Buro BIG 'Beamed Interactives & Graphics'
 • Miriam is daadkrachtig en doelgericht. Ze stelt vragen die er toe doen en wil daarmee tot de kern komen van hoe zij jou kan verder helpen. Ze is eerlijk en to the point, geeft opbouwende kritiek waar je wat aan hebt. Buro Peper? Daar heb je wat aan! “Brace for Impact!”

  Heleen Rittershaus Owner RITTRSHAUS.com 'enjoying the journey'
 • Miriam ziet elk probleem als een uitdaging, schakelt snel en geeft eerlijke opbouwende feedback. Zij weet meteen de angel ergens uit te halen en heldere, concrete stappen te formuleren naar een gewenst doel. Als mens weet Miriam je te motiveren en in beweging te brengen, zonder haar autonomie en authenticiteit te verliezen. Door haar humor, lef en zichtbaarheid onderscheid zij zich en maakt zij werkelijk het verschil.

  Danielle Poortenaar Owner Poortenaar Training & Coaching

Wil jij weten wat BURO PEPER voor jou & jouw business kan beteken?

Meld je aan voor spicy business tips. Let's spice it up!

[mc4wp_form id="197"]